Fjerning av arr etter akne: Glatter ut gropene og justerer pigmentnyansene

Arr etter akne kan oppleves sjenerende og vedvare i flere år. Hos Eraze bruker vi markedets mest effektive behandling for å fjerne akne-arr for godt. Med PicoSure® fokuslens trenger vi ikke skade huden for å gjøre den bedre. Vi kombinerer en skånsom laserbehandling og hudepleieprodukter fra norske Elixir Cosmecuticals i en pakke med dokumentert effekt.

Kollagen og elastin er det største proteinet og produseres naturlig i huden – du kan se det for deg som hudens «stillas». Laserbehandling stimulerer produksjonen av kollagen og elastin slik at gropene fra akne-arr glattes ut, samtidig som laseren justerer pigmentnyanser. Dermed får huden både en jevnere overflate og farge.

Hva koster det å fjerne arr etter akne?

  • Deler av ansikt (overleppe/panne/ kinn): NOK 1 950 – 2 450,- per behandling – NB: Se eget pakketilbud nederst på siden
  • Full ansiktsbehandling: NOK 2 950,- per behandling – NB: Også mulighet for pakketilbud
  • Bryst/ øvre rygg: NOK 3 450,- per behandling
  • Halslinje NOK 2 450,- per behandling

Book her eller få pristilbud»

Konsultasjon med hudscanner

Før oppstart av behandling gjør vi alltid en konsultasjon der vi vurderer arrene og hudtilstanden din. Her tar vi også bilder med en hudscanner for å se på inflammasjoner og eventuelle aknebakterier i huden. Konsultasjonen koster NOK 500,- som trekkes fra dersom du går videre til behandling.

Du kan også sende bilde av akne-arrene, for å få et uforpliktende og gratis prisoverslag.

Send bilde av akne-arrene»

Resultater: Fjerning av akne-arr

Vi har stadig flere kunder som kommer til oss for behandling av arr etter akne. Erfaringene vi har gjort oss, gjør at vi nå har satt sammen en pakke med laserbehandlinger og produkter fra Elixir Cosmecuticals som vi ser gir veldig gode resultater.

Normalt regner vi fire-seks behandlinger for et godt resultat der både pigmentnyanser og gropene i huden er blitt jevnet ut. Overfladiske akne arr med grunne groper(atrofiske arr) og brune flekker (post-inflammatorisk hyperpigmentering) responderer bra på PicoSure® Focus Lens. Men det kommer selvsagt an på utgangspunktet.

Vi kan utføre laserbehandling selv med moderat akne, men vi gjør oppmerksom på at nye kviser kan føre til nye arr.

Bilder før og etter behandling av akne-arr

Før og etter 3 laserbehandlinger hos Eraze

Hvordan huden ser ut etter behandling

Det er minimal «nedetid» etter laserbehandlingen. Normal hudrespons etter behandlinger er en jevnt lett solbrent-rød hud, gjerne med en mild hevelse,  og varer ca 2-24 timer. Det er heller ikke unormalt å oppleve at huden kjennes varm ca 2 timer etter behandling, lignede følelsen av å være solbrent.

Noen opplever at huden trenger mer fukt i dagene etter behandling, andre får en fin glød og balanse i huden med det samme. Dersom det er underliggende talg i huden, vil dette mest sannsynlig tømmes ut. Det vil si at et kvise- eller ”nuppe”utbrudd kan forekomme de første dagene etter behandling. Ved neste behandling er det da normalt at det kommer et mindre utbrudd enn første gangen.

 

Sikkerhet ved fjerning av arr etter akne

Hos Eraze møter du autorisert helsepersonell som alltid gjør en svært nøye vurdering før det blir anbefalt behandling. Vi har gjennomgått grundig opplæring, gjennomfører en rekke behandlinger hver eneste dag og har erfaring med over 20.000 laserbehandlinger.

PicoSure®-laseren vi bruker baserer seg på picosekund-teknologi som i motsetning til annen tradisjonell laserbehandling eller IPL, ikke tilfører vesentlig varme til huden eller vevet rundt. Behandlingen er dermed mer skånsom, samtidig som risikoen for bivirkninger reduseres og huden heles raskere.

Våre prosedyrer tilfredsstiller alle norske sikkerhetskrav satt til hudbehandling med klasse 4 laser fra Statens Strålevern. PicoSure®-laseren og applikasjonsteknologien Focus Lens har vært gjennom grundige studier med høye dokumentasjonskrav, og er godkjent av amerikanske FDA som øverste instans for godkjenning av medisinsk utstyr og prosedyrer.

Les om vår teknologi

Pakketilbud

kr 6 590,-

Mot 7 890,- kjøpt hver for seg

Normalt regner vi tre-fem behandlinger for et godt resultat. Vi har derfor også satt sammen et gunstig pakketilbud med det vi vet skal til for en tydelig forbedring.

Inkludert:

  • Konsultasjon med hudscanner
  • 3 laserbehandlinger av kinn eller t-sone
  • 3 ulike Elixir-produkter

Bestill nå!