Bestill time

Er du kunde av oss fra før?

Da kan du benytte vår bestillingsportal for å legge inn timen din med ønsket dato og klokkeslett.

Ta en uforpliktende prat

Før oppstart tar vi alltid en konsultasjon hvor vi både undersøker huden og tester laseren på et mindre område for å se hudens respons. Alt vi trenger er litt informasjon om deg og området du ønsker behandlet, så får du en mail av oss med en vurdering og mer informasjon.

Du kan svare på mailen, så setter vi opp en time for en konsultasjon før vi går i gang med eventuell behandling. Om du allerede er i gang med behandling og ønsker å booke ny time kan du kontakte oss på telefon på 461 72 072 eller post@eraze.no.

Personvern

Vi behandler alle personopplysninger etter gjeldende lover og regler, og vil aldri dele kunders kontaktinformasjon med en tredjepart. Før- og etter-bilder fra behandlinger blir aldri delt i våre kanaler uten kunden godkjenning.

Sikkerhet

Vi i Eraze følger alle retningslinjer fra Folkehelseinstituttet og tar smittevern på alvor. Lokalene våre deles ikke med andre,  og vi har flere behandlingsrom og godt med plass på venterommet. Vi har rutiner og tiltak som sikrer at det aldri er for mange i lokalet samtidig.