Så effektivt og skånsomt at du kan gå rett på jobb

Pigmentflekker kan oppstå på grunn av sol eller hormonelle endringer, graviditet og alder. Vi fjerner pigmentflekker gjennom en skånsom laserbehandling der små flekker forsvinner helt – på opp til tre behandlinger.

Det finnes ulike typer pigmentflekker. Solar lentigo oppstår etter overeksponering av sol, og disse flekkene lar seg lett behandle.

Hva koster det å fjerne pigmentflekker?

Pris per behandling:

  • Enkle pigmentflekker i ansikt (solar lentigo): NOK 1950,-
  • Enkle pigmentflekker bryst/arm/legg (solar lentigo): NOK 2450,-
  • Full ansiktsbehandling (pigmentflekker/revitalisering/acnearr): NOK 2950,- 
  • Full ansiktsbehandling (melasma): NOK 2750,-
  • Deler av ansikt (overleppe/panne/ kinn): NOK 1950-2450,-
  • Bryst/ øvre rygg (pigmentflekker/revitalisering/acnearr): NOK 3450,-
  • Halslinje (pigmentflekker/revitalisering/acnearr): NOK 2450,-

Book her eller få pristilbud»

Fjerning av pigmentflekker hos Eraze Oslo

Kostnaden for å fjerne uønsket pigment utgjøres av prisen per behandling og hvor mange behandlinger man trenger. Antall behandlinger avhenger av hvor stor solskade det er og hvor dypt i huden pigmentet sitter. Melasma er dessverre en hudtilstand som ikke kan kureres, men pigmenteringen kan blekes ned og holdes i sjakk. Tilstanden lar seg best behandle ved at vi kombinerer laser og topikal behandling.

Før oppstart av behandling gjør vi alltid en konsultasjon der vi vurderer pigmentet som skal fjernes. Her tar vi også bilder av hudens dypere lag med en hudscanner som avdekker blant annet underliggende solskader. Konsultasjonen koster NOK 500,- som trekkes fra dersom du går videre til behandling.

Du kan også sende bilde av pigmentet og få et uforpliktende prisoverslag.

Send bilde av pigmentet »

Vi fører hudpleieprodukter fra Elixir Cosmecuticals, og kan gi god veiledning på hudpleieprogram for blant annet akne og melasma.

Resultater: Fjerning av pigmentflekker

PicoSure® er regnet som en revolusjon innen estetisk laserbehandling fordi den er mer effektiv, skånsom og tryggere enn tradisjonelle lasere, og kan i tillegg fjerne dypere solskader. PicoSure®-laseren jobber med en høyere frekvens samtidig som den ikke tilfører vesentlig varme, noe som gjør at det uønskede pigmentet forsvinner raskere, huden trenger kortere tid til heling og det er mindre risiko for bivirkninger.

Foruten litt rødhet og varme i huden som gradvis reduseres utover dagen, vil man normalt kunne ta opp igjen jobb eller fritidsaktiviteter umiddelbart etterpå. Pigmentflekkene blir noe mørkere i 5-10 dager, men dette kan enkelt dekkes over med sminke.

Før og etter fjerning av pigmentflekker hos Eraze

Etter behandling skal man bruke krem med høy solfaktor (30-50) ved soleksponering, og ikke eksponere det behandlede området for sol de fire første ukene. Vi anbefaler også at du dekker til det aktuelle området de siste ukene før behandling fordi vi ikke kan behandle pigment som nylig har vært eksponert for soling.

Vi gjør oppmerksom på at vi kun behandler mørke flekker (hyperpigmentering) fordi lyse eller hvite pigmentflekker ikke inneholder fargestoffet melanin, og derfor ikke tiltrekker seg lyset fra laseren.

Sikkerhet ved fjerning av pigmentflekker

Våre sykepleiere har gjennomgått grundig opplæring og gjennomfører en rekke behandlinger hver eneste dag. Hos Eraze møter du autorisert helsepersonell som alltid gjør en svært nøye vurdering før vi anbefaler behandling. Dette kan inkludere rådføring med lege og eventuell anbefaling om grundigere undersøkelser hos hudlege.

Våre prosedyrer tilfredsstiller alle norske sikkerhetskrav satt til kosmetisk klasse 4 laserbehandling fra Statens Strålevern. PicoSure®-laseren og applikasjonsteknologien Focus Lens har vært gjennom grundige studier med høye dokumentasjonskrav, og er godkjent av amerikanske FDA som øverste instans for godkjenning av medisinsk utstyr og prosedyrer.

Vi anbefaler at du som kunde går til den/de klinikkene som har det mest oppdaterte, effektive og trygge utstyret. Du bør også undersøke om det er autorisert helsepersonell som gjennomfører behandlingen. Kombinasjonen av rett utstyr og kompetanse er den beste forsikringen mot uønskede bivirkninger, som også skal være en del av klinikkens vurdering før man behandler eller beslutter at man ikke skal behandle.

Les om vår teknologi

Vi fjernet Birgittes pigmentflekker!

Bestill konsultasjon