Mest erfaring med best teknologi

Vurderer du å fjerne en tatovering eller bleke den ned for en cover up? Vi har gjennomført mer enn 20.000 behandlinger, tilbyr alltid gratis konsultasjon med lasertest og er de eneste i Norge som kan fjerne alle farger.

Hva koster det å fjerne en tatovering?

  • Liten < 10 cm x 10x cm: NOK 1950,- per behandling
  • Medium 11cmx11cm – 15cmx15cm: NOK 2450,- per behandling
  • Stor 16cmx16cm – 20cmx20cm: NOK 2950,- per behandling

Har du helt små miniatyrtatoveringer, finner vi en ekstra god pris. Vi lager også gode pakketilbud om vi kan fjerne flere tatoveringer på samme behandling.

Book her eller få pristilbud»

Illustrasjonsbilde - fjerning av tatovering med PicoSure-laser hos Eraze

Den totale kostnaden for å fjerne en tatovering utgjøres av prisen per behandling, og hvor mange behandlinger man trenger. Det igjen avhenger av størrelsen på tatoveringen, hvilke farger som er brukt, type blekk og hvor tett det er, hvor på kroppen tatoveringen sitter, hva slags hudtype du har og om det er en profesjonell eller amatør som har laget den.

En «standard» tatovering krever gjerne 6-8 behandlinger.

 

Cover up – bleke ned tatovering for å legge ny over

Ved å bleke ned en tatovering, står du friere til å ta en cover up – altså legge en ny tatovering over den gamle. Avhengig av farger, tetthet av blekk og hva slags nytt motiv du skal ha, kreves det gjerne alt fra 1-3 behandlinger. Her kan vi tilby profesjonell behandling og gode priser i samarbeid med Blekk studio

Vi har gratis konsultasjon med lasertest der vi kan se hvordan tatoveringen din responderer, og gi deg en totalpris på behandlingen før oppstart.

Du kan også sende bilde av tatoveringen og få et uforpliktende prisoverslag.

 

Send inn bilde av din tatovering

 

Resultater: Fjerning av tatovering

Vi kan tilby fjerning av alle farger ved bruk av en PicoSure®-laser. Den er utstyrt med flere munnstykker og bølgelengder som er spesialutviklet for ulike farger.

For deg som kunde betyr det:

  • Fjerning av alle farger, inklusiv tradisjonelt vanskelige farger som blå, grønn og gul
  • Raskere fjerning gjennom færre behandlinger
  • Mer skånsom fjerning fordi man i motsetning til tradisjonell Q-Switch-teknologi ikke tilfører vesentlig varme til pigmentet og området rundt
  • Raskere restitusjon og kortere tid mellom behandlingene
  • Lavere totalkostnad fordi du trenger færre behandlinger

Normalt vil vi bruke alt fra en tredjedel til halvparten av antall behandlinger man ville behøvd med tradisjonell Q-Switch. (Revlite/Medlite, Trivantage, og andre). Med 6 uker mellom hver behandling vil en total behandlingsperiode med PicoSure® også utgjøre langt kortere tid enn med tradisjonell Q-Switch.

 

Før og etter-bilder ved fjerning av tatovering hos Eraze.

Resultatet etter to behandlinger hos Eraze

 

Sikkerhet ved fjerning av tatovering

Hos Eraze møter du autorisert helsepersonell som har lang erfaring fra offentlig helsevesen, og har gjennomgått grundig opplæring som laserterapeuter. Alle våre prosedyrer tilfredsstiller sikkerhetskravene satt til kosmetisk behandling for klasse 4 lasere fra blant annet Statens Strålevern.

Vi gjør alltid en svært nøye vurdering av den aktuelle tatoveringen før vi anbefaler behandling. Her bruker vi den internasjonale normen Kirby-Desai Scale som blant annet kategoriserer tatoveringer ut fra størrelse, farger, type hud og tettheten av blekk.Vi tester også laseren på et mindre område før hele tatoveringen behandles for å se hvordan man reagerer.

Vårt trente personell og kvalitetssikrede rutiner gjør at vi sammen med verdens mest effektive og skånsomme laserteknologi kan garantere for at det er trygt å fjerne tatoveringer hos Eraze.

Les om vår teknologi