Fjerning av tatovering

Bestill konsultasjon hos Eraze

Ønsker du å fjerne en tatovering eller bleke den ned for en cover-up? Vi kan hjelpe deg – trygt, skånsomt og effektivt!

Eraze var først i Norge med Picolaser-teknologi og er eneste klinikk i Norge som fjerner alle farger.

Erfarne sykepleiere

Hos Eraze møter du autoriserte sykepleiere med en lidenskap for faget. Vi har lang erfaring, og har til sammen utført 20.000 laserbehandlinger siden starten i 2014.

Vi setter alltid kunden i høysetet, og kan garantere for en personlig og grundig behandlingsprosess. Sykepleierne gjør en faglig og medisinsk vurdering av ditt utgangspunkt, så du skal få best mulig estimat på forventet resultat og antall behandlinger.

Konsultasjon

Før vi går i gang, gjør vi alltid en gratis konsultasjon. Her går vi gjennom behandlingen, avklarer de spørsmål du måtte ha og kan også se hvordan tatoveringen din responderer på laseren gjennom å teste et lite område.

Da får vi et enda bedre grunnlag for å gi deg et godt tilbud, og i mange tilfeller går vi rett over på første behandling dersom du ønsker det.

Mer du lurer på? Kontakt oss gjerne på Messenger, telefon eller e-post, så er vi klare for å hjelpe deg.

Kort om Eraze

  • Eraze er en banebrytende laserklinikk som åpnet i januar 2014. Vi var først i Skandinavia med å ta i bruk Picolaser-teknologi.
  • Gjennom kontinuerlig oppgradering av utstyr er vi de eneste i Norge som fjerner alle farger, også tidligere problemfarger som grønt, blått og rødt.
  • Vi holder til i hyggelige lokaler sentralt på Majorstuen.