Jobb hos en av landets fremste laserklinkk?

Eraze søker sykepleier

  • Er du sykepleier og ønsker å være med på å videreutvikle en av landets fremste laserklinikker?
  • Vil du jobbe for et selskap som tilbyr kun det beste for sine kunder gjennom høy kompetanse og den beste  laser-teknologien?

 

Om svaret er ja håper vi å høre fra deg!

Velkommen til Eraze

Eraze benytter det fremste av laserteknologi for å sikre trygge og skånsomme behandlinger.  Vi var først i Norge og Skandinavia med å ta i bruk Picofrekventert laserteknologi, som regnes som en revolusjon sammenlignet med tidligere laserteknologi. Våre erfarne sykepleiere fjerner tatoveringer i alle farger, uønsket hår, pigmentflekker og blodkar, samt forbedrer hud og arr.

Våre to klinikker er under stadig utvikling, og vi møter mange spennende kunder. Eraze har ambisjoner om å fortsette denne utviklingen og det er her vi håper du blir med!

Vi skaper vår egen drømmearbeidsplass og vi tror at et inkluderende felleskap som bringer frem det beste i folk skaper et bra sted å jobbe. Vi ser på faglig trygghet og gode relasjoner som avgjørende for et  bra arbeidsmiljø.

Eraze skal være et sted der man føler seg hjemme, med fleksibilitet og tilhørighet.  Samtidig bli faglig og personlig utfordret.

 

Hvem er vår nye Eraze`er?

Vår nye Eraze´er må ha stå-på-vilje, godt humør, ha engasjement, være service minded og ha ambisjoner om å ville være med å bygge noe. Du er sykepleier med stø hånd, gjerne med erfaring fra klinikk-drift og laserbehandling.

Eraze er en privat laserklinikk som startet opp i Oslo, januar 2014. De siste 7 årene har vi opplevd en stadig større etterspørsel som har resultert i at vi i 2015 utvidet med en klinikk i Stockholm, og i 2018 flyttet inn i større og hyggelige lokaler i Majorstuhuset. Eraze består av et team med dyktige sykepleiere og leger med lang erfaring fra det offentlige helsevesenet. Samlet har vi erfaring fra mer enn 25 000 laserbehandlinger.

 

Les mer om oss her, og les mer om stillingen på Finn.no her.

 

Søknad med CV, eller spørsmål om stillingen kan rettes til klinikkleder Marcus Nøstdahl på marcus@eraze.no