Revitalisering av huden

Eraze tilbyr laserbehandling for en jevnere hudoverflate i ansikt, på hender eller brystparti, samtidig som uønskede pigmentnyanser justeres. Behandlingen reduserer linjer og rynker ved å stimulere hudens egen produksjon av kollagen og elastin. Det er mye mer skånsomt enn blant annet kjemisk peeling – og er helt uten injeksjoner.

Pris per behandling:

  • Full ansiktsbehandling: NOK 2 950,-
  • Deler av ansikt (overleppe/panne/ kinn): NOK 1 950 – 2 450,-
  • Bryst: NOK 3 450,-
  • Halslinje: NOK 2 450,-
  • Hånd (pr hånd): NOK 950,-

Book her eller få pristilbud»

Illustrasjonsbilde - Revitaliser huden - få jevnere hud!

For revitalisering anbefaler vi at man starter med tre-fire behandlinger for virkelig å stimulere økt produksjon av kollagen og elastin, for deretter å gå over på sjeldnere «vedlikeholdsbehandlinger».

Før oppstart av behandling gjør vi alltid en konsultasjon der vi vurderer området som skal behandles. Her tar vi også bilder av hudens dypere lag med en hudscanner som kan avdekke blant annet underliggende solskader og porer. Konsultasjonen koster NOK 500,-. Beløpet trekkes fra dersom du går videre til første behandling.

Du kan også sende bilde for vurdering av problemområdet og et uforpliktende prisoverslag.

Send bilde her»

Resultater: Revitalisering av huden

Behandlingen gjøres med laserrevolusjonen PicoSure®  kombinert med Focus Lens-teknologi som vi er alene om i Norge. Laseren stimulerer hudens egen produksjon av kollagen og elastin, hudens eget ”stillas” som holder huden stram. Denne produksjonen går naturlig ned når vi blir eldre, og vi blir dermed mer utsatt for linjer og rynker. 

Behandlingen utføres av sykepleiere og er svært skånsom. Foruten litt rødhet og varme i huden som gradvis reduseres utover dagen, vil du normalt kunne gå tilbake på jobb eller gjøre dine fritidsaktiviteter umiddelbart etterpå.

Vi fører hudpleieproduktene fra norske Elixir Cosmecuticals som gir god effekt i kombinasjon med laserbehandlingen.

PicoSure® er regnet som en revolusjon innen estetisk laserbehandling fordi den er mer effektiv, skånsom og tryggere enn tradisjonelle lasere. PicoSure®-laseren jobber med en høyere frekvens samtidig som den ikke tilfører vesentlig varme. Dette reduserer risikoen for bivirkninger og gjør at huden trenger kortere tid til heling.

Før og etter revitalisering av huden hos Eraze.

Før og etter revitalisering av huden hos Eraze.

Vi gjør oppmerksom på at man ikke bør være solbrun på området ved behandling, og at man bruker SPF 30-50 ved soleksponering både før og etter revitaliseringen.

Sikkerhet

Hos Eraze møter du autorisert helsepersonell som alltid gjør en svært nøye vurdering før vi anbefaler behandling. De har gjennomgått grundig opplæring og gjennomfører en rekke behandlinger hver eneste dag.

PicoSure®-laseren vi bruker baserer seg på picosekund-teknologi som i motsetning til annen tradisjonell laserbehandling eller IPL, ikke tilfører vesentlig varme til huden eller vevet rundt. Behandlingen er dermed mer skånsom, samtidig som risikoen for bivirkninger reduseres og huden heles raskere.

Våre prosedyrer tilfredsstiller alle norske sikkerhetskrav satt til hudbehandling med klasse 4 laser fra blant annet Statens Strålevern. PicoSure®-laseren og applikasjonsteknologien Focus Lens har vært gjennom grundige studier med høye dokumentasjonskrav, og er godkjent av amerikanske FDA som øverste instans for godkjenning av medisinsk utstyr og prosedyrer.

Som kunde anbefaler vi at du går til den/de klinikkene som har det mest oppdaterte, effektive og trygge utstyret. Du bør også undersøke om det er autorisert helsepersonell som gjennomfører behandlingen. Kombinasjonen av rett utstyr og kompetanse er den beste forsikringen mot uønskede bivirkninger, som også skal være en del av klinikkens vurdering før man behandler eller beslutter at man ikke skal behandle.

Les om vår teknologi