Aknearr

Frisk opp huden og bryt ned aknearr med PicoSure Focus Lens Array!

Bestill time
bildetekst mangler

Frisk opp huden og bryt ned aknearr med PicoSure Focus Lens Array!

Den hudforbedrende laserbehandlingen er en revolusjon innen hudrevitalisering. Behandlingen er rask, effektiv og etterlater huden rundt aknearrene lett rødme og mild hevelse i opp til 24 timer.

I motsetning til andre laserteknologier som bruker varme (fototermisk påvirkning), har CynoSure klart å utvikle en høyfrekventert laser: PicoSure. Og med den prisbelønte applikasjonen Focus Lens Array skapes mikroskopiske, fotomekaniske reaksjoner(PressureWaveTM) ytterst i huden(epidermis) som kommuniserer med dypere hudlag(dermis), noe som fører til økt kollagen- og elastinproduksjon i huden.

Arrvev mangler elastin og vil derfor mykes opp og jevnes ut ved PicoSure laserbehandling. Kun 10% av huden behandles med høyenergi, mens de resterende 90% av omgivende vev behandles med lavere energi for en mildere bakgrunns effekt. Dette tillater en dypere gjennomtrengning i lærhuden(dermis) samtidig som det stimulerer en ikke-traumatisk helningsprosess av arrene. Det vil si at vi med PicoSure laserbehandling ikke trenger å lage en ny skade for å reparere den gamle skaden som har gitt arr.

Dette teknologiske gjennombruddet gjør det mulig å revitalisere huden med praktisk talt ingen nedetid! En lasertime kan gjennomføres som en lunsjbehandling og du kan dekke eventuell rødme med sminke før du går videre i hverdagen.

Før oppstart

Vi starter alltid med en konsultasjon hvor vi kan se nærmere på huden og legge opp en behandlingsplan. For å vurdere aknearr i ansiktet utfører vi en VISIA hudskanner. Da kan vi se post-inflammatorisk hyperpigmentering(PIH) som gjerne oppleves som brune aknearr og, røde områder (f.eks fra sprengte blodkar eller inflammasjon), aknebakterier i huden og ikke minst et godt før-bilde som vi senere kan vurdere kundens resultater opp mot. For å få best mulig hudanalyse så kan man ikke ha på solfaktor før man kommer, eventuell foundation/pudder kan fjernes her. Huden kan ikke være solbrun ved behandling, vi anbefaler derfor solfaktor alle andre dager.

Andre områder vi behandler aknearr på er hals/kjeve, bryst, skuldre og rygg. Vi gjør også vurderinger av andre type arr. Er du usikker på om dine arr kan behandles? Send oss gjerne et bilde av arrene på mail i forkant for en gratis vurdering.

En konsultasjon tar ca 30 minutter og koster 500,-. Beløpet trekkes fra dersom man går videre i laserbehandling.

Antall behandlinger

Vi anbefaler minimum 3 laserbehandlinger for en god og synlig hudforbedring. Hver laserbehandling tar ca 20 minutter og følger en hudsyklus på ca 4 ukers mellomrom. På konsultasjonen gir vi et estimat på antall behandlinger. Normalt kreves det 3-6 behandlinger for et godt resultat. Vi gjør nøye vurdering av huden din underveis i behandlingsprosessen. Pigmentflekker (solar lentigo) eller arr som blir fjernet kommer ikke tilbake.

Vi gjør oppmerksom på at PicoSure laserbehandling ikke fjerner fremtidig akneutbrudd, og nye kviser vil kunne lage nye arr.

Priser

Aknearr

Behandling av kinn eller T-sone

NOK 2950,- pr behandling

Behandling av kinn+panne/hake/tinning

NOK 3450,- pr behandling

Behandling av ansikt

NOK 3950,- pr behandling

Behandling av øvre eller nedre rygg

NOK 4950,- pr behandling

Behandling av bryst

NOK 4950,- pr behandling

Bestill time