Bli kjent med Eraze

Eraze benytter det fremste av Picofrekventert laserteknologi for å sikre trygge og skånsomme behandlinger, som vi tilpasser til nettopp din hud.

Bestill time
Eraze office

bildetekst mangler

Eraze benytter det fremste av Picofrekventert laserteknologi for å sikre trygge og skånsomme behandlinger, som vi tilpasser til nettopp din hud. Vi var først i Norge og Skandinavia med å ta i bruk Picofrekventert laserteknologi, som regnes som en revolusjon sammenlignet med tidligere laserteknologi. Våre erfarne sykepleiere fjerner tatoveringer i alle størrelser og farger, uønsket hår og pigmentflekker, samt forbedrer hud og arr.

Vi er en privat laserklinikk som startet opp på Smestad i Oslo i januar 2014. En stadig voksende etterspørsel resulterte i at vi i 2015 utvidet med en klinikk i Stockholm, og i 2018 flyttet inn i større og hyggelige lokaler i Majorstuhuset. Eraze består av et team av dyktige sykepleiere og leger med lang erfaring fra det offentlige helsevesenet. Samlet har teamet vårt erfaring fra mer en 40.000 laserbehandlinger.

Eraze holder til i nyoppussede lokaler i Kirkeveien 64 A i Majorstuhuset, sentralt på Majorstuen i Oslo. T-banestasjonen ligger bare noen meter unna klinikken og alle linjer går til stoppestedet. Det tar 6 minutter fra Jernbanetorget til Majorstuen og det er muligheter for gateparkering.

Bestill time i dag

Bestill time