Hårfjerning

Vi tilbyr effektiv og skånsom hårfjerning med nye Elite IQ – en tryggere og kraftigere laser

Bestill time
bildetekst mangler

Vi tilbyr effektiv og skånsom hårfjerning med nye Elite IQ – en tryggere og kraftigere laser. Elite IQ har to bølgelengder: Alexandrite (755nm) og Nd:Yag (1064nm), som gjør at vi trygt og effektivt kan behandle alle hudtyper. Med den nye Skintel-teknologien måler vi melanin i huden og optimaliserer behandlingen til hver enkelt kunde. Laserlyset absorberes av pigmentet i hårsekken. Varmen fra laseren ødelegger hårsekken og hindrer videre vekst.

Før oppstart

Vi starter alltid med en rask konsultasjon før vi går i gang med behandling. I noen tilfeller ønsker vi å ta en test for å se hvordan huden responderer. Dette gjelder spesielt om man har svært sensitiv hud, tidligere har hatt reaksjon på laser og ved mørkere hudtyper. Det er kun hår med mørke/lysbrune pigmenter som lar seg fjerne med laserbehandling. Lyse/blonde/hvite eller røde hår har dessverre ikke nok pigment i seg. Tynne dunhår lar seg ikke fjerne med laserbehandling. Gjør oppmerksom på at vi ikke kan utføre test/laserbehandling på gravide/ammende, solbrun hud eller om du går på antibiotika.

Før behandling er det viktig at du barberer det aktuelle området før du kommer. Huden skal være nybarbert innen 24 timer før behandling. Har man ikke barbert, vil de mørke hårene absorbere laserlyset og «stjele» varmen som skal ødelegge hårsekken.

Unngå voksing og napping som fjerner hårroten de siste 4 ukene før behandling. Laserlyset blir absorbert i hårroten, hårsekken varmes opp og ødelegges og det hindrer fremtidig hårvekst. Om man napper eller vokser, vil ikke hårroten være der, og dermed vil du ikke ha effekt av behandlingen.

Unngå direkte sol, solarium eller selvbruning på området 4 uker før behandling.

Antall behandlinger

Hvor mange behandlinger du trenger er avhengig av hår, hudtype, område og hårets vekstfase. Hårene må være i den anagene vekstfasen for at laseren skal kunne ødelegge hårsekken. Hvor mange hår som er i vekstfasen varierer fra hvor på kroppen det er. Normalt kreves 6-8 behandlinger. Du kan forvente redusert hårvekst, mindre inngrodde hår og tynnere hår etter hver behandling.

Forventet effekt

Du vil kunne oppnå en 70 - 90% permanent hårreduksjon, men dette varierer ut i fra hvilken hudfarge og hudtype du har, tykkelsen og fargen på hårene, genetisk disposisjon for hårvekst, sykdommer, hormonell ubalanse og medisinering.

Behandlingen går raskt og med det integrerte kjølesystemet er behandlingen også skånsom. Mindre områder, som armhuler og bikinilinje, tar i underkant av 10 minutter, mens større områder som legger og rygg tar opptil 30 minutter å behandle.

Priser

Vi tilbyr 50 % rabatt på første behandling av ett område.

Ønsker du å behandle flere områder samtidig? Vi tilbyr 50% rabatt på de billigste områdene du legger til. Se pakke-eksemplene.

Hårfjerning på overleppe/hake/skjegg/ansikt må utføres hver 4 uker for optimalt resultat. Vi anbefaler derfor å kjøpe egen pakke på ansiktsbehandlinger.

For å få pakkepris på full kropp, må du komme på en gratis konsultasjon. Våre sykepleiere vurderer om områdene egner seg for laserbehandling, slik at du får en trygg og effektiv behandling hvor du kun betaler for de områdene du trenger.

Priser

Hårfjerning

15% rabatt ved kjøp av tre behandlinger

Hake / overleppe / magestripe / brystvorte

NOK 950,- pr behandling

Føtter / hender / armhule

NOK 1450,- pr behandling

Bikinilinje / skuldre / nakke / korsrygg / skjegglinje

NOK 1450,- pr behandling

Brasiliansk/ manzilian / ansikt / mage / overarm / rumpe / underarm / bryst

NOK 2250,- pr behandling

Legger / lår / skjegg

NOK 2750,- pr behandling

Rygg / armer

NOK 2950,- pr behandling

Ben

NOK 4250,- pr behandling

Pakkepris Bikinilinje + armhule

NOK 1950,- pr behandling

Brasiliansk + armhule

NOK 2750,- pr behandling

Mage + bryst

NOK 2950,- pr behandling

Rygg + overarmer

NOK 3950,- pr behandling

Legg + brasiliansk/bikinilinje + armhule

NOK 3950,- pr behandling

Bestill time