Hudforbedring

HudforbedringFrisk opp huden og få ungdommelig glød med PicoSure Focus Lens Array!

Bestill time
bildetekst mangler

Den hudforbedrende laserbehandlingen er en revolusjon innen hudrevitalisering. Behandlingen er rask, effektiv og etterlater huden kun lett rød i et par timer.

I motsetning til andre laserteknologier som bruker varme (fototermisk påvirkning), har CynoSure klart å utvikle en høyfrekventert laser: PicoSure og med den prisbelønte applikasjonen Focus Lens Array skapes mikroskopiske, fotomekaniske reaksjoner(PressureWaveTM) ytterst i huden(epidermis) som kommuniserer med dypere hudlag(dermis), noe som fører til økt kollagen og elastin produksjon i huden.

Dette teknologiske gjennombruddet gjør det mulig å revitalisere huden med praktisk talt ingen nedetid! En lasertime kan gjennomføres som en lunsjbehandling og du kan dekke eventuell rødhet med sminke før du går videre i hverdagen.

Før oppstart

Vi starter alltid med en konsultasjon der vi kan se nærmere på huden og legge opp en behandlingsplan. For vurdering av hudtilstanden i ansiktet utfører vi en VISIA hudskanner. Da kan vi se pigmentflekker og dype solskader, rynker, røde områder (f.eks fra sprengte blodkar eller inflammasjon), bakterier i huden og ikke minst et godt før-bilde som vi senere kan vurdere kundens resultater opp mot. For å få best mulig hudanalyse så kan man ikke ha på solfaktor før man kommer, eventuell foundation/pudder kan fjernes her. Huden kan ikke være solbrun ved behandling, vi anbefaler derfor solfaktor alle andre dager.

Andre områder vi utfører hudforbedring på er brystet, hals og hender.

En konsultasjon tar ca 30 minutter og koster 500,-, beløpet trekkes fra dersom man går videre i laserbehandling.

Antall behandlinger

Vi anbefaler minimum 3 laserbehandlinger for en god oppfriskning og synlig hudforbedring. Hver laserbehandling tar ca 20 minutter og følger en hudsyklus på ca 4 ukers mellomrom. Ved 4-6 laserbehandlinger ser man effekt av økt kollagen og elastin produksjon opp mot 18-24 måneder. Pigmentflekker (solar lentigo) eller arr som blir fjernet kommer ikke tilbake.

Priser

Hudforbedring

Før en behandling har vi en grundig konsultasjon som tar ca 30 minutter og koster 500,-, beløpet trekkes fra dersom du går videre i laserbehandling.

Behandling av hele ansiktet

NOK 2950,- pr behandling

Behandling av hals

NOK 2450,- pr behandling

Behandling av bryst

NOK 3450,- pr behandling

Behandling av hender

NOK 2450,- pr behandling

Behandling av ansikt + enkle pigmentflekker

NOK 3450,- pr behandling

Bestill time