Pigmentflekker

Vår laserbehandling fjerner effektivt pigmentflekker og er skånsom, med mindre varme. Den fornyer huden ved å bryte ned skadet vev og pigmentering, og øker produksjonen av kollagen og elastin. Resultatet er en mykere, friskere hud etter behandling.

Bestill time
bildetekst mangler

Vi har veldig gode erfaringer med å fjerne pigmentflekker, med en laser som både er effektiv og skånsom fordi den tilfører huden mindre varme enn det som er vanlig. Laserbehandlingen gir nytt liv til huden ved at den bryter ned ødelagt vev, overflødig pigmentering og øker kroppens naturlige produksjon av kollagen og elastin som minker med alderen. Teksturen i huden blir dermed mykere og friskere etter en behandling hos oss.

Før oppstart

Vi starter alltid med en konsultasjon der vi kan se nærmere på pigmentet og legge opp en behandlingsplan. Under konsultasjonen tar vi en test med en hudscanner, for å avdekke hvor dypt i huden pigmentet sitter. En konsultasjon koster 500 kroner som trekkes fra om man går videre med behandling.

Er du usikker på om dine pigmentflekker kan behandles? Send oss gjerne et bilde på mail i forkant for en gratis vurdering.

Antall behandlinger

Konsultasjonen gir oss et bedre grunnlag for å vurdere hvor mange behandlinger du trenger. Normalt kreves det 2-4 behandlinger. Det må minimum gå 4 uker mellom hver behandling, men det har ingenting å si for sluttresultatet om det går lenger tid mellom. Vi anbefaler deg å ikke være solbrun på området som skal behandles og at du bruker SPF 30-50 ved soleksponering.

bildetekst mangler

bildetekst mangler

bildetekst mangler

bildetekst mangler

bildetekst mangler

Før

bildetekst mangler

Etter

Priser

Pigmentflekker

Behandling av enkle solar lentigo 1-10 stk

NOK 1950,- pr behandling

Behandling av enkle solar lentigo flere enn 10 stk

Fra NOK 2450,-

Bestill time