bildetekst mangler

Elite IQ™- En personlig tilpasset og presis måte å fjerne hår på

Julie Eide

Vi er de første i Norge som benytter den fremste laseren innen hårfjerning for å effektivt, trygt og skånsomt fjerne hår. Elite IQ™ har SkinTel-teknologi som leser melanin-nivået i huden din slik at vi kan gi deg den beste behandlingen for nettopp din hud. Laseren fungerer på alle hud- og hårtyper.

Den tryggeste måten å permanent fjerne hår på

Har du uønsket hårvekst du gjerne skulle ha fjernet? Med den unike Elite IQ-laseren kan vi fjerne alle typer hår på utvalgte områder trygt og effektivt, og du kan bli blant de første i Norge til å teste ut den smarte teknologien. 

Slik fungerer laseren

Elite IQ er neste generasjon innen hårfjerningslaser. Laseren benytter SkinTel®, en intelligent og avansert type teknologi som måler melanin i huden din. Dette gir et korrekt bilde av hudtype og sikrer en skånsom behandling som er tilpasset akkurat din hud. Vi kartlegger alltid hudtype og spesielle behov før vi starter en behandling, for å sikre det beste resultatet. Etter en konsultasjon og kartlegging av hud- og hårtype iverksetter vi behandling. 

Steg for steg:

  1. En av Eraze sine dyktige sykepleiere bruker applikasjonen for å måle melanin i huden og danne et bilde av hud- og hårtype for å finne de riktige innstillingene for nettopp din hud.
  2. Vi vil deretter føre laseren med integrert kjøling over det aktuelle området med hår.
  3. Laseren gir ut bølger med energi som absorberes i hårsekkene og gjøres om til varme.
  4. Varmen hindrer hårsekkene i fremtidig hårvekst.
  5. Vi avslutter med å påføre en kjølende gel.

Autorisert helsepersonell

Best på hudlaser – der har du Eraze. Hos oss møter du autorisert helsepersonell som har lang erfaring fra offentlig helsevesen, og har gjennomgått grundig opplæring som laserterapeuter. Alle våre prosedyrer tilfredsstiller sikkerhetskravene satt til kosmetisk behandling for klasse 4 lasere fra Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet og vi benytter kun FDA-godkjente lasere.

Vårt trente personell og kvalitetssikrede rutiner gjør at vi sammen med verdens mest effektive og skånsomme laserteknologi kan garantere for at det er trygt å fjerne uønsket hår, tatoveringer og hudforbedrende behandlinger hos Eraze.