Nysgjerrig på hva behandlingen din vil koste?

Fyll ut skjemaet under, send oss en e-post eller ring oss på 461 72 072!

 

Før oppstart gjør vi en konsultasjon der vi kan teste laseren på et mindre område for å se respons. Konsultasjonen er gratis for tatoveringsbehandlinger og koster 500,- for andre hudbehandlinger. Går du videre til behandling, trekkes de 500,- fra første behandling.

 

Du når oss også på telefon 461 72 072.

Får du ikke svar? Legg igjen beskjed med navn og nummer, så ringer vi deg opp igjen! 

Besøksadresse:

Eraze
Sørkedalsveien 90 A
0376 Oslo

Postadresse:

Eraze
Sørkedalsveien 90A
0376 Oslo

Åpningstider:

Mandag og tirsdag: 08:30-20:00
Onsdag og torsdag: 08:30-19:00
Fredag: 08:30-16:00
Lørdag og søndag: Stengt

Eraze holder til i nyoppussede lokaler i Sørkedalsveien 90 A (”Helsebygget”) på Smestad i Oslo. Enten du kommer med egen bil eller reiser kollektivt er klinikken meget enkel å finne fram til. Helsebygget ligger 100 meter ned fra krysset Ringvei 3/Sørkedalsveien, med innkjøring fra Hoffsveien ved Smestaddammen.

Smestad T-banestasjon ligger bare 20 meter unna. Linje 2 og 3 bruker 7 minutter fra Nationaltheatret med avganger oftere enn hvert 10. minutt.

Sjekk ruter.no for rutetider »

Parkering

Det er offentlig regulert gateparkering i den delen av Sørkedalsveien som fører opp til klinikken, samt mulig å sette fra seg bilen i Hoffsveien, litt lenger ned i Priorveien eller på oppmerkede plasser på siden av bygget. Vær oppmerksom på at plassene langs veggen reguleres av et privat parkeringsselskap med en egen automat, og at man derfor ikke kan bruke den nærliggende automaten fra Oslo kommune for disse plassene.

Personopplysninger

Vi behandler personopplysninger etter gjeldende lover og regler, og vil heller aldri dele kunders kontaktinformasjon med noen tredjepart. Før- og etter-bilder fra behandlinger vil aldri bli delt i våre kanaler uten kundens godkjenning.