Forlenget stenging

Norske helsemyndigheter viderefører tiltakene for å stoppe spredningen av koronaviruset. Blant dem er stenging av den type behandling som vi tilbyr til over påske. Vi beklager igjen de ulempene det medfører for dere, men vi følger lojalt de reglene som nå settes for at vi sammen skal komme gjennom dette best mulig. I mellomtiden kontakter vi alle som må flytte timen sin, og åpner også opp for videokonsultasjon. Finn din time her.

Kontakt

Fyll ut skjemaet under, send oss en e-post eller ring oss på 461 72 072!

Før oppstart gjør vi en konsultasjon der vi kan teste laseren på et mindre område for å se respons. Konsultasjonen er gratis for tatoveringsbehandlinger og koster 500,- for andre hudbehandlinger. Går du videre til behandling, trekkes de 500,- fra første behandling.

Du når oss også på telefon 461 72 072.

Får du ikke svar? Legg igjen beskjed med navn og nummer, så ringer vi deg opp igjen! 

Besøksadresse:

Eraze
Kirkeveien 64A, 5 etg.
0364 Oslo

Postadresse:

Eraze
Kirkeveien 64A
0364 Oslo

Åpningstider:

Mandag og tirsdag: 08:30-20:00
Onsdag og torsdag: 08:30-19:00
Fredag: 08:30-16:00
Lørdag og søndag: Stengt

Eraze holder til i nyoppussede lokaler i Kirkeveien 64 A (Majorstuhuset) på Majorstua i Oslo. Enten du kommer med egen bil eller reiser kollektivt er klinikken meget enkel å finne fram til.

Majorstuen T-banestasjon ligger bare noen meter unna, og alle linjer går til stoppestedet. Det tar 6 minutter fra Jernbanetorget.

Sjekk ruter.no for rutetider »

Parkering

Det er offentlig regulert gateparkering i den delen av Sørkedalsveien som fører opp til klinikken, samt mulig å sette fra seg bilen i Hoffsveien, litt lenger ned i Priorveien eller på oppmerkede plasser på siden av bygget. Vær oppmerksom på at plassene langs veggen reguleres av et privat parkeringsselskap med en egen automat, og at man derfor ikke kan bruke den nærliggende automaten fra Oslo kommune for disse plassene.

Personopplysninger

Vi behandler personopplysninger etter gjeldende lover og regler, og vil heller aldri dele kunders kontaktinformasjon med noen tredjepart. Før- og etter-bilder fra behandlinger vil aldri bli delt i våre kanaler uten kundens godkjenning.