Kontakt oss

Fyll ut skjemaet nedenfor, send oss en e-post eller ring oss på 461 72 072!

Før oppstart gjør vi en konsultasjon der vi kan teste laseren på et mindre område for å se respons. Konsultasjonen er gratis for tatoveringsbehandlinger og koster 500,- for andre hudbehandlinger. Går du videre til behandling, trekkes de 500,- fra første behandling.

Vi i Eraze følger alle retningslinjer fra Folkehelseinstituttet, og tar smittevern på alvor. Vi har heldigvis lokaler som vi ikke deler med andre, flere behandlingsrom og godt med plass på venterommet. Blant rutinene vil det være tiltak som sikrer at ikke for mange vil være der samtidig.

Kontakt

  Felt markert med * er obligatoriske.


  Her kan du legge ved et bilde av tatoveringen eller det hudområdet du ønsker å behandle.

  Skriv gjerne noen ord om hva du ønsker hjelp med. For eksempel hvor stor tatoveringen er og hvor på kroppen den sitter, hvor lenge du har hatt pigmentflekkene eller hva slags hudproblem du opplever.

  Du når oss også på telefon 461 72 072.

  Får du ikke svar? Legg igjen beskjed med navn og nummer, så ringer vi deg opp igjen! 

  Besøksadresse:

  Eraze
  Kirkeveien 64A, 5 etg.
  0364 Oslo

  Postadresse:

  Eraze
  Kirkeveien 64A
  0364 Oslo

  Åpningstider:

  Mandag og tirsdag: 08:30-20:00
  Onsdag og torsdag: 08:30-19:00
  Fredag: 08:30-16:00
  Lørdag og søndag: Stengt

  Eraze holder til i nyoppussede lokaler i Kirkeveien 64 A (Majorstuhuset) på Majorstua i Oslo. Enten du kommer med egen bil eller reiser kollektivt er klinikken meget enkel å finne fram til.

  Majorstuen T-banestasjon ligger bare noen meter unna, og alle linjer går til stoppestedet. Det tar 6 minutter fra Jernbanetorget.

  Sjekk ruter.no for rutetider »

  Parkering

  Det er offentlig regulert gateparkering i den delen av Sørkedalsveien som fører opp til klinikken, samt mulig å sette fra seg bilen i Hoffsveien, litt lenger ned i Priorveien eller på oppmerkede plasser på siden av bygget. Vær oppmerksom på at plassene langs veggen reguleres av et privat parkeringsselskap med en egen automat, og at man derfor ikke kan bruke den nærliggende automaten fra Oslo kommune for disse plassene.

  Personopplysninger

  Vi behandler personopplysninger etter gjeldende lover og regler, og vil heller aldri dele kunders kontaktinformasjon med noen tredjepart. Før- og etter-bilder fra behandlinger vil aldri bli delt i våre kanaler uten kundens godkjenning.