Eraze tilbyr Skandinavias mest effektive, skånsomme og trygge fjerning av tatoveringer og pigmentflekker. Vi tilbyr også fjerning av arr etter akne og en skånsom revitalisering av huden i ansiktet, på hender og brystparti.

Vi var først i Norge og Skandinavia med å ta i bruk Picolaser-teknologi som regnes som en revolusjon sammenlignet med tidligere laserteknologi. Den jobber på en raskere frekvens samtidig som den tilfører huden mindre varme, slik at behandlingene dermed både blir mer effektive, men også mer skånsomme og tryggere.

Sjekkliste når du skal velge laserklinikk

 • Undersøk hva slags teknologi de bruker.
  Det har skjedd svært mye i utviklingen av lasere, der såkalt Pico-teknologi både er mer effektiv og mer skånsom mot huden en tradisjonelle lasere. Husk også at laserne kan oppgraderes med ulike bølgelengder og munnstykker som påvirker hvilken effekt de har på ulike farger i tatoveringer.
 • Hva slags kompetanse har de som utfører behandlingen?
  Laserbehandling involverer sterke krefter, og det er svært viktig at de som opererer laseren både kjenner utstyret og hvordan huden reagerer.
 • Hvilken erfaring har de med behandlingen du skal gjøre?
  Det finnes ulike laserbehandlinger som krever ulike vurderinger og kompetanse.
 • Hva sier andre kunder?
  Hør om det finnes referanser, og om klinikken har bilder fra før og etter behandlinger de selv har gjort – ikke bare reklamebilder fra laserprodusenten.

Mest erfaring med best teknologi

Ved å være først ute da vi åpnet i januar 2014 er vi den aktøren i det norske markedet som har mest erfaring med best teknologi. Vi bruker en PicoSure-modell fra produsenten CynoSure som er oppgradert en rekke ganger både med nye bølgelengder og munnstykker. Oppgraderingene gjør at vi dag er eneste klinikk i Norge som fjerner alle farger på tatoveringer.

I 2015 åpnet vi også en klinikk i Stockholm.

10 000 laserbehandlinger

Teamet vårt består av en rekke dyktige sykepleiere med lang erfaring fra det offentlige helsevesenet. De er i tillegg videreutdannet som laserterapeuter, og har samlet erfaring fra mer enn 10 000 laserbehandlinger. I tillegg har vi en tilknyttet hudlege som vi trekker inn i tilfeller der vi er i tvil om behandling bør gjennomføres. Vi er opptatt av det helsefaglige og er derfor alltid føre var, og har av den grunn valgt ikke å behandle gravide og ammede selv om det ikker påvist noen helserisiko.

Klinikken holder til i hyggelige lokaler på Smestad i Oslo, like ved Tbane-stasjonen med hyppige avganger til og fra sentrum. Det er også enkelt å finne veien med bil da adressen Sørkedalsveien 90A er like ved Ringvei 3.

Ny start?

Velkommen til oss enten det er til konsultasjon eller behandling, og husk at det alltid er bedre å ta en telefon eller epost for mye når du skal velge klinikk for laserbehandling. Vi er her for å svare på dine spørsmål.

Hjertelig velkommen!

Hilsen Marcus (klinikkleder), Christina og Hanne.