Eraze tilbyr Skandinavias mest effektive, skånsomme og trygge fjerning av tatoveringer og pigmentflekker. Vi tilbyr også fjerning av arr etter akne og en skånsom revitalisering av huden i ansiktet, på hender og brystparti.

Vi var først i Norge og Skandinavia med å ta i bruk Picolaser-teknologi som regnes som en revolusjon sammenlignet med tidligere laserteknologi. Den jobber på en raskere frekvens samtidig som den tilfører huden mindre varme, slik at behandlingene dermed både blir mer effektive, men også mer skånsomme og tryggere.

Mest erfaring med best teknologi

Ved å være først ute da vi åpnet i januar 2014 er vi den aktøren i det norske markedet som har mest erfaring med best teknologi. Vi bruker en PicoSure-modell fra produsenten CynoSure som er oppgradert en rekke ganger både med nye bølgelengder og munnstykker. Oppgraderingene gjør at vi kan fjerne alle farger på tatoveringer – selv blå, gul og grønn.

I 2015 åpnet vi også en klinikk i Stockholm.

20 000 laserbehandlinger

Teamet vårt består av en rekke dyktige sykepleiere med lang erfaring fra det offentlige helsevesenet. De er i tillegg videreutdannet som laserterapeuter, og har samlet erfaring fra mer enn 20 000 laserbehandlinger. I tillegg har vi en tilknyttet hudlege som vi trekker inn i tilfeller der vi er i tvil om behandling bør gjennomføres. Vi er opptatt av det helsefaglige og er derfor alltid føre var, og har av den grunn valgt ikke å behandle gravide og ammede selv om det ikker påvist noen helserisiko.

Klinikken holder til i hyggelige lokaler på Majorstua i Oslo, like ved Tbane-stasjonen med hyppige avganger til og fra sentrum.

Ny start?

Velkommen til oss enten det er til konsultasjon eller behandling, og husk at det alltid er bedre å ta en telefon eller epost for mye når du skal velge klinikk for laserbehandling. Vi er her for å svare på dine spørsmål.

Hjertelig velkommen!

Hilsen Marcus (klinikkleder), Christina, Birgitte og Julie.