bildetekst mangler

Hudforberedende behandling

Christina Sundal

Hos oss kan du booste kollagenproduksjonen! Eraze tilbyr en trygg og effektiv laserbehandling som gir nytt liv til huden, ved at den øker kroppens naturlige produksjon av kollagen og elastin. Solskader og ødelagt vev brytes ned. Hudnyansen blir jevnere, fine linjer reduseres, huden blir glattere og mer spenstig. Dette er en skånsom og naturlig hudforbedring.

Kollagen er det proteinet som utgjør mesteparten av huden vår. Sammen med elastin holder det huden spenstig og fast. Mellom elastin og kollagenet finner vi hyaloronsyre, som binder fukt i huden. Allerede fra 25 års alderen produseres det mindre kollagen og elastin enn vi forbrenner. Sammen med ytre påvirking som sol og røyk brytes kollagenet ned og huden blir slappere, grovere, tynnere og da gjerne tørr. For å få huden glatter og mer ungdommelige igjen, stimulerer vi den med vår PicoSure® med applikasjonen Focus lens array. Enkelt sagt blir teksturen i huden mykere, friskere og huden får mer glød!

Antall behandlinger og forventet resultat

Ved 4-6 behandlinger ser vi økt kollagenproduksjon i opptil 1,5 til 2 år. De fleste kundene våre tar 3-4 behandlinger med 1 mnd mellomrom, for deretter å komme for en oppfrisking 1-2 ganger i året. Fine linjer som skyldes tap av kollagen og elastin, vil kunne glattes ut når vi øker kollagen og elastinproduksjonen. Resultatet kommer selvsagt an på utgangpunktet og hvor flink du er til å beskytte huden mot ytre påvirking. Vi kan hjelpe huden i den naturlige aldringsprosessen.