Hudbehandlinger

carolina-heza

Vi bruker PicoSure®- laseren. Den er regnet som en revolusjon innen estetisk laserbehandling fordi den er mer effektiv, skånsom og tryggere enn tradisjonelle lasere. PicoSure®-laseren jobber med en høyere frekvens uten å tilføre vesentlig varme. Dette reduserer risikoen for bivirkninger og gjør at huden helbredes raskere. 

 

Hos oss kan du booste kollagenproduksjonen! Eraze tilbyr en trygg og effektiv laserbehandling som gir nytt liv til huden, ved at den øker kroppens naturlige produksjon av kollagen og elastin. Hudnyansen blir jevnere, fine linjer reduseres, huden blir glattere og mer spenstig. Dette er en skånsom og naturlig hudforbedring.

Før og etter behandling

31EA059F-7670-48DB-ABBD-F6F9D3AA8EB0

Før oppstart

Vi tar alltid en konsultasjon for å vurdere området som skal behandles. Her tar vi også bilder av hudens dypere lag med en hudscanner, som avdekker eventuelle underliggende solskader og porer. Send oss gjerne et bilde av området for vurdering og et uforpliktende prisoverslag. 

mathilde-langevin-s9_zcNLXZUg-unsplash

Etterbehandling

Behandlingen er svært skånsom og utføres av erfarne sykepleiere. Du vil oppleve litt rødhet og varme i huden etter behandling, som gradvis reduseres utover dagen. Du kan derfor enkelt gå tilbake på jobb eller gjøre andre fritidsaktiviteter rett etter timen. Vi gjør oppmerksom på at du ikke bør være solbrun på området ved behandling, og at du bruker SPF 30 - 50 ved soleksponering både før og etter hudpleien. 

juliana-mayo-qS7VWP8ADrw-unsplash

Vedlikehold

For best resultat anbefaler vi å starte med tre til fire behandlinger å virkelig stimulere økt produksjon av kollagen og elastin, for deretter å gå over på sjeldnere “vedlikeholdsbehandlinger”.

Møt våre ansatte – vi er her for å hjelpe deg!

Les våre fagartikler

charlotte-karlsen

Ta vare på huden i ung alder

Christina Sundal
Ta vare på huden i ung alder
5549D097-B403-4C4B-BFEC-0A6C370C9128

Slik kan du hjelpe solskadet hud

Christina Sundal
Slik kan du hjelpe solskadet hud
adrien-king-XzBluXxBoyQ-unsplash

Elite IQ™- En personlig tilpasset og presis måte å fjerne hår på

Julie Eide
Elite IQ™- En personlig tilpasset og presis måte å fjerne hår på