bildetekst mangler

Er du nygjerrig på våre hudbehandlinger?

Christina Sundal

Det er mange som sitter inne med spørsmål knyttet til de forskjellige hudbehandlingene og til hvordan en time hos oss faktisk fungerer. Her finner du alt du trenger å vite om de forskjellige behandlingene!

Vi bruker laser i våre hudbehandlinger. Det er en rask og effektiv måte å forbedre huden, ta bort uønsket pigmentflekker og arr etter akne. Laseren vår heter PicoSure® og er regnet som en revolusjon innen estetisk laserbehandling fordi den er mer effektiv, skånsom og tryggere enn tradisjonelle lasere. PicoSure®-laseren jobber med en høyere frekvens uten å tilføre vesentlig varme. Dette reduserer risikoen for bivirkninger og gjør at huden helbredes raskere.

Når du kommer til oss, vil vi alltid begynne med en konsultasjon for å vurdere hudtilstanden og utgangspunktet ditt. For ansiktsbehandlinger tilbyr vi en VISIA hudscanning. Deretter lager vi en plan for behandling. Noen starter behandling med en gang, men for andre kan det være grunner til å avvente. Vi starter ikke laserbehandling på gravide/ammende, dersom huden er solbrun eller det er stor sjanse for at huden får mye sol rett etter behandlingen, ved bruk av antibiotika eller andre behandlinger som ikke kan gjennomføres samtidig med PicoSure behandling. En annen kontraindikasjon kan være sykdommer som svekker immunforsvaret. Er du i tvil om behandlingen kan passe for deg, så spør oss om en vurdering!

Antall behandlinger og forventet resultat

Antall behandlinger kommer an på utgangspunktet ditt og hva du ønsker å behandle. Det vanligste er 1-4 behandlinger for pigmentflekker som solar lentigo og post inflammatorisk hyperpigmentering. Akne arr krever normalt 3-6 behandlinger. For hudforbedring, også kalt revitaliering, er det anbefalt med 3-6 behandlinger. Melasma er en type overproduksjon av pigment som ikke kan stoppes permanent, de fleste kundene våres tar 3 behandlinger i løpet av høsten og vinteren.

En laserbehandling av ansiktet tar 15-20 minutter for hudforbedring, melasma og aknearr. De fleste synes laserbehandlingen kjennes ut som en prikking i huden. Noen områder er mer sensible enn andre. Hvis vi behandler rundt øyehulen, opplever du gjerne å se laserlyset, men øynene er godt beskyttet med metallbriller.

Behandling av enkletstående solar lentigo(pigmentflekker) tar 1-10 minutter, alt etter hvor mange flekker som skal behandles. Pigmentflekken/e blir mørkere og kan få et tynt flass i et par dager opptil ca 14 dager. Dette kan dekkes med sminke om ønskelig. Lokal hevelse og mild rødme er vanlig i noen timer etter laserbehandling. PicoSure laserbehandling lager ikke hull i huden slik andre behandlingsformer ofte er basert på å gjøre, det er derfor mindre «nedetid» og infeksjonsrisikoen er minimal. Dersom du bruker aktive hudepleieprodukter, får du veileding på hvordan du kan kombinere dem med vår laserbehandling.

Teamet vårt består av kompetente sykepleiere og leger. Har du arr, pigmentflekker eller ønsker å gi huden en oppfrisker, ta kontakt for en konsultasjon og en skreddersydd behandlingsplan hos Eraze.